GoudInkoop Venlo: de beste prijs voor uw goud en zilver.

Welkom op GoudinkoopVenlo.nl, dè site voor al uw edelmetalen. Deze website is bedoelt voor zowel particulieren als bedrijven die gouden of zilveren voorwerpen willen verkopen. U kunt bij ons terecht voor de inkoop en verkoop van o.a oud goud, sloopgoud, gouden tientjes, goudplaatjes, sloopzilver, zilver bestek, zilver baren, zilverplaatjes, zilveren guldens, zilveren rijksdaalders , zilveren tientjes, en zo voort.

Wat wij van u kopen

Wij kopen al uw gouden en zilveren voorwerpen, (trouw)ringen, oorbellen, munten, en zo voort. En dit kopen wij allemaal van u tegen een eerlijke prijs. Als u alvast een schatting wilt maken van wat u terugkrijgt voor uw voorwerpen kunt u dit eenvoudig berekenen door middel van onze inkoopprijzen. Voor verdere vragen kunt u ons ook gerust bellen of e-mailen, zie voor de gegevens hieronder.

Hoe we werken

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar, op tijden die u het beste uitkomen. Wij geven ook, indien u dit wilt, service aan huis. Op deze manier hoeft u niet met uw waardevolle goederen over straat. We zullen bij het kopen van uw voorwerpen, deze vakkundig taxeren en wegen. Daarna berekenen we de prijs die u krijgt voor uw voorwerpen en krijgt u deze direct uitbetaald, contant of via de bank.

Welke prijs u krijgt

De prijzen die wij u bieden zijn de actuele marktprijzen minus een marge in een vast aantal procenten. Bij ons krijgt u een eerlijke prijs.

Contact opnemen of meer weten?

We zijn bereikbaar van ma-zo, 09:00 - 20:00